To uker igjen til NM

NM nærmer seg med stormskritt, og vi gleder oss til å se alle deltakere, dommere, frivillige og supportere i Tromsø! Programmet er oppdatert, og her følger litt praktisk informasjon.

Transport

Vi setter opp transport mellom flyplassen og leirområdet på fredag ved ankomst og søndag ved avgang. Da deltakerne kommer på litt ulike tidspunkter på fredag ber vi om at dere sender informasjon om hvilket fly dere kommer med til nm@nm-hjelpekorps.no. Transporten må bekostes av deltakerne selv, men dette er kostnader det kan søkes om å få dekket av Norges Røde Kors. Les mer om dette i Regler for NM og DM for Hjelpekorps.

Konsert

Vi kan glede alle med nyheten om at NM-banketten blir avsluttet med konsert fra Cazadores.

Bandet ble startet i 2010 av musikere fra forskjellige Tromsøband som blant annet Just Did Doris og The Fernets, Zoom Urørt-vinneren fra 2005. I april 2012 ble Cazadores valgt ut til Ukas Urørt på P3, og etter dette har de fanget oppmerksomheten til både konsertgjengere og radiolyttere i hele landet. De har hatt hele tre singler inne på spillelistene på P3, hyperfengende «Islands», «American Lights» og deres nyeste og kanskje sterkeste låt så langt; «City Still Sleeping». Veldig fortjent, men ganske uvanlig for et usignert norsk band.

Internasjonale gjester

I anledning NM for Hjelpekorps er det invitert til et internasjonalt møte for «Search and Rescue» samtidig i Tromsø. Derfor kommer det til å være representanter fra 7 ulike nasjonalforeninger (i tillegg til Norge) til stede i Tromsø. Da møtet er samtidig som NM vil vi selvfølgelig benytte anledningen til å vise frem dere hjelpekorpsene, og deltakerne kommer derfor til å overvære åpningen av NM, bli vist rundt i deler av ringløypa på lørdag i tillegg til å være med på festmiddagen på lørdag.

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt.