Invitasjon til Røde Kors-helg i Bergen

Supporterpåmeldingen er åpnet: Alle som ønsker å støtte laget sitt under NM er velkommen til Bergen 7-9 september. Dette blir en helg med veldig mange Røde Kors-aktiviteter. Og du kan være med på det meste!

Helgen 7.-9. september skal det nærmest være umulig å bevege seg gjennom Bergen sentrum uten å se en Røde Kors-logo.
Dette er noen av aktivitetene som skjer denne helgen:

  • Norges Røde Kors Hjelpekorps arrangerer Norgesmesterskap i Hjelpekorps med lag fra 13-14 av distriktene og to gjestelag. Mer enn 200 hjelpekorpsere fra hele landet deltar på lagene, i støtteapparatet og i stab.
  • Hordaland Røde Kors henger seg på dette flotte arrangementet og inviterer til en «Røde Kors dag» åpen for alle på Festplassen lørdag på dagtid og et spennende fagseminar på lørdag ettermiddag.
  • Norges Røde Kors arrangerer også Landsstyremøte i Bergen.

Lørdagen skjer det mye som du kan være med på:

  • Hele dagen: Være publikum på de ulike NM postene i førstehjelp, søk og redning omkring i sentrum
  • 1100-1500 Delta på Røde Kors Familiedag på Festplassen
  • 1600-1800 Delta på Røde Kors fagseminar
  • 2000-0200 Delta på Røde Kors-banketten på Scandic Bergen City, god mat, god underholdning og dans til god musikk, premieutdeling NM, etc. Banketten koster kr 550,- per person. Plass til 450 deltakere.

Overnatting
Hordaland Røde Kors har fått et meget godt tilbud om overnatting på First Marin Hotel i Rozenkrantzgaten 8, i nærheten av Bryggen i Bergen. Kr 1090 for enkeltrom, 990 kr for overnatting i dobbeltrom. For å få denne prisen må man melde seg på via linken under. Du vil altså ikke få denne prisen om du bestiller direkte selv.

Påmelding
Om du ønsker å overnatte på «Røde Kors-hotell» og/eller delta på banketten, så har vi en felles påmelding til dette. Påmeldingsfrist er «snarest» og senest den 15 august (da må vi bekrefte hotellkapasiteten vi har holdt av).

Påmelding skjer via denne lenken: https://response.questback.com/isa/qbv.dll/ShowQuest?QuestID=5224766&sid=XyiSSmn8G8

Husk å sende inn en påmelding per person som skal delta.

Betaling
Alle vil få tilsendt faktura, med forfall den 1. september 2018.

Du angir i påmeldingen hvem som skal betale fakturaen. Dersom det er lokalforeningen din som skal betale er det viktig at du avklarer det før du melder deg på.

Meld dere på!!!
Denne Røde Kors helgen blir helt unik. Sett av tiden og meld dere på. Opplev de beste innen førstehjelp, søk og redning, delta på faglige og sosiale aktiviteter. Bli med å farge Bergen rød denne helgen! Velkommen!!!