Rekordpåmelding til NM

Da fristen var gått ut var det 13 ordinære lag som har meldt seg som deltakere til NM. I nyere tid har det ikke vært så mange lag påmeldt til norgesmesterskapet i hjelpekorpsdisipliner.

Følgende 13 distrikt/lag er nå påmeldt NN i førstehjelp: Sør-Trøndelag, Hordaland, Rogaland, Hedemark, Buskerud, Nord-Trøndelag, Vest Agder, Østfold, Sogn og Fjordane, Troms, Akershus, Oslo og Finnmark. I tillegg er det påmeldt et gjestelag fra Kypros og vi avventer påmelding av et gjestelag fra Nordic Red Cross Unit World Collage. Det er lenge siden det har vært så mange konkurrerende lag. Så dette blir en flott konkurranse!

Hele NM foregår i sentrumsområdet i Bergen (bortsett fra o-løpet) så her er det mange Hotel i Bergen å velge mellom i ulike prisklasser. Vi har fått en avtale med et hotell, men kan ikke presentere dette før om et par dager.

Lagene, åpning og vårt NM-sekreteriat vil bli på Amalie Skram Skole (adresse: Lungegårdskaien 40) mens banketten vil foregå på Scandic Bergen City (adresse: Håkonsgaten 2).

Viktig informasjon om NM vil nå komme fortløpende på hjemmesiden samtidig som vi også sender særdeles viktig informasjon på e-post til lagene og alle frivillige/supportere som har meldt seg på. Skulle noe være uklart er det bare å sende en e-post eller ta kontakt på telefon så skal vi bistå så godt vi kan.

Ønsker alle hjertelig velkommen til NM i Bergen i september!

 

Med hilsen

Geir Langeland
leder hovedkomiteen