Praktisk info

NM for hjelpekorps 2018 arrangeres i Hordaland 07.-09. september.

Påmeldingsfrister og program

Deltakeravgiften per lag er på kr. 12 000,-. Det inkluderer kost og losji, samt festmiddag med underholdning for 6 lagmedlemmer, dommer og ansvarlig leder.

Landsrådet budsjetterer hvert år med tilskudd og reisestøtte til «NM for Hjelpekorps» som sentral aktivitet. Lagene kan dermed søke helt eller delvis dekning for reiseutgifter tur/retur mot kvitteringer. Søknad må være Røde Kors Hjelpekorps sekretariat i hende innen 1. oktober.

Overnatting

Innkvartering for lagene, ansvarlig ledere og dommere vil bli på Amalie Skram skole som ligger ca 5 minutters gange fra busstasjon og jernbanestasjon i Bergen sentrum.

Retningslinjer og sikkerhet på skolen vil bli utdelt ved innsjekking men vi minner allerede nå om at det er totalforbud mot bruk av alkohol på skolen og at røking bare kan skje på oppgitt område.

Skolen tilbyr leie av feltsenger til kr. 50,- men deltakere må ha med sovepose og alternativt liggerunderlag for de som ikke ønsker å leie feltseng.

Overnatting for supportere, se egen link for supportere.

Transport

I utgangspunktet ønsker vi at lagene kommer seg til Amalie Skram Skole på egenhånd da skolen ligger kort avstand fra både Busstasjon og jernbanestasjon midt i Bergen sentrum. Fra Bergen lufthavn Flesland går det både flybuss og bybane som stopper ved busstasjonen.

Vi vil derimot legge opp til mulighet for å bli hentet på Flesland (eventuelt på busstasjon/jernbanestasjon) da vi vet av erfaring at lagene kan ha mye utstyr med seg som vil være upraktisk å ta med på offentlig kommunikasjon.

Lag som ønsker bistand for transport til og fra Flesland, busstasjon eller jernbanestasjon må i god tid før den 7. september sende en e-post til hjelpekorpsnm2018@gmail.com hvor dere oppgir ankomsttid og avreisetid samt antall personer som trenger transport så vil vi legge dette inn i våre transportplaner.